Es / En /Cat
CARRETERA N-340

Projecte artístic centrat en les pràctiques del moviment, pensament i acció que proposa el viatge com a espai d'investigació.

¿ + ?

És moure’s per intentar trobar-se.

¿ + ?

Et despertes un dia i et dius: vaig a recórrer la carretera més llarga d'Espanya. Busques a internet i descobreixes que va de Cadis a Barcelona. Una via de pas ancestral, Via Heráclea per als grecs, Via Augusta per als romans, 1.248 quilòmetres de costa mediterrània. És aquesta. La Carretera N-340.
Anem a recórrer-la, anem a fer un mapa. Un mapa de què? Un mapa de trobar-se . Trobar-se amb la fisicalitat de la geografia, amb el territori. Trobar-se amb el cos de la memòria i la sincronia dels temps. Trobar-se amb els altres, aquells que ens són afins, aquells que desconeixem, aquells que arriben per sorpresa. Trobar-se és per a nosaltres obrir buits, foradar buits, perforar certeses, destruir expectatives, fer-nos preguntes. Deixar-se travessar.
I després de viatjar? No existeix el després.
Continua la sincronia. L'acció del temps que passem junts. És a dir, seguir trobant-se. Insistir en les practiques del trobar-nos desenvolupant diferents propostes performatives. Transitar l’escènic per continuar amb el viatge. Plantejar accions escèniques des de cossos tremolosos habitant llavors de temps al costat d’altres cossos, coexistint. Estender el moviment construint accessos, petits fragments fluids, detonants subtils, provocacions violentes que ens deixin mirar al voltant. Mirar-nos. Qui sap, si fins i tot, veure'ns.

¿ + ?

Qui mou les cames mou el cor.

¿ + ?

Un equip d'investigació en arts a la recerca de metodologies de treball col·laboratiu. Entenem el pensament, la pràctica artística i la producció com elements interrelacionats al mateix nivell en el procés de creació. Som David Mallols, Itxaso Corral, Oscar Bueno i Diana Delgado-Ureña, companys de trànsit d’un projecte que busca els límits i el compromís amb l'experiència artística.

¿ + ?

Recuperar la saviesa de la incertesa. L'instint.

¿ + ?

Un rayo de sol oh oh oh. Un rayo de sol oh oh oh.

¿ + ?

Moltes gràcies per llegir-nos.

Comença el viatge